אני ויטלי קו סושי שף וטבח בעל נסיון של יותר מ-15 שנים, למדתי את רזי הסושי והמטבח היפני
ועכשיו אני מוכן לחלוק עמכם את האהבה שלי לאכול ואומנות סוד הבישול היפני!
לאחר שסיימתי התמחות אצל שף יפני ועבדתי במסעדה יפנית, הבנתי שמצאתי עסק שבו אני רוצה להתפתח. השלב הבא היה פתיחת עסק, שהתפתח בהצלחה במשך 5 שנים - 7 נקודות משלוח של סושי ובסוף מסעדה - מקום בו תוכלו לפנק את עצמכם לא רק בסושי, אלא גם במנות חמות שונות, סלטים, נשנושים.
עד מהרה החלטנו לעלות לישראל ולנסות את החיים במדינה שטופת שמש, בה התאהבנו כבר מהיום הראשון. 2.5 שנים אנחנו גרים בצפון הארץ ורוצים להתפתח כאן. אני באמת מאמין שאני בדרך הנכונה ושהסושי שלי ישמח אותכם קצת יותר, כי אני עושה את זה באהבה. וזה המתכון העיקרי של שף אמיתי!
גלריה: